ΑΡΧΙΚΗ

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στη διοργάνωση κάθε επικήδειας τελετής, η εταιρεία μας αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Με με βαθύ σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια και τις νέες ανακύπτουσες ανάγκες της οικογένειας, αναλαμβάνουμε με πλήρη επαγγελματισμό την άρτια οργάνωση μίας προσεγμένης τελετής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, με συστηματικό τρόπο και δοκιμασμένες ενέργειες, με προτεραιότητα στην φροντίδα του εκλιπόντος προσώπου και με την άμεση και άρτια υποστήριξη της οικογένειας, παρέχει επιμελής υπηρεσίες, αδιάκοπα 24 ώρες το 24ωρο

Υπηρεσίες

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στη διοργάνωση κάθε επικήδειας τελετής, η εταιρεία μας αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή.

ΚΗΔΕΙΕΣ

Με σεβασμό στην αξία των θρησκευτικών ιεροπραξιών, αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε τελετής, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΟΥ

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ

4 Χώρες

Για εμάς ο επαναπατρισμός μιας σορού είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Η εταιρεία μας απο το 1997 εκπροσωπείται σε όλες τις Βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, κλπ). Επίσης έχει συνεργαζόμενα γραφεία σε Ρωσία, Τουρκία, Ιταλία και Γερμανία.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε από την φόρμα επικοινωνίας, τηλεφωνικά η μην διστασετε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας.