Μεταφορά Σορού

Κανείς ποτέ δε μπόρεσε να προβλέψει τη στιγμή και το μέρος που θα έρθει αντιμέτωπος με το μοιραίο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αιφνίδιες περιπτώσεις ή μετά από νοσηλεία, καλούμαστε να μεταφέρουμε τη σορό, στον τόπο τελικής ανάπαυσης.

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα ν’ αναλάβουν πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια, προς και από τα Χανιά ή οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε.

Η διαδικασία μεταφοράς της σορού

Διαθέτουμε πλήρη στόλο οχημάτων και εξοπλισμού, για να διασφαλίσουμε ότι η μεταφορά πραγματοποιείται με επαγγελματισμό, γρήγορα και με ασφάλεια, αφαιρώντας κάθε αγωνία από τους συγγενείς και αγαπημένους του εκλιπόντος. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα και τη μεταφορά της σορού μέχρι και τη στιγμή του ενταφιασμού.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Στην εταιρία μας, κατανοούμε στο μέγιστο βαθμό τη συναισθηματική φόρτιση και την ψυχολογία του πένθους. Γνωρίζουμε επίσης, πως σε τέτοιες στιγμές θλίψης, διαδικασίες όπως η μεταφορά της σορού του αγαπημένου σας προσώπου, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία όλης της οικογένειας. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία μεταφοράς της σορού φροντίζοντας για εσάς κάθε λεπτομέρεια στην εντέλεια με απαράμιλλο σεβασμό.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΑΜΟΥ

Βάμος

ΔΙΕΥΘ. Βάμος

ΤΗΛ . :6970830350, 6973181287

ΕΜΑΙΛ. info@mousourakisfunerals.com

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΥΒΕΣ

Καλυβες

ΔΙΕΥΘ. Καλυβες

ΤΗΛ . :2825031139, 6970830350

ΕΜΑΙΛ. info@mousourakisfunerals.com

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Χανια

ΔΙΕΥΘ. Ελευθερίας 12

ΤΗΛ . :2821008824,6970830350

ΕΜΑΙΛ. info@mousourakisfunerals.com